24 februari online veiling voor FARE

Stichting FARE Almere, die zich inzet voor mensen in Almere die op of onder de armoedegrens leven, houdt zaterdag 24 februari de hele dag een online veiling via hun Facebook pagina. Er kan geboden worden op producten en diensten die beschikbaar zijn gesteld door diverse aanbieders.

Zo kun je bieden op tickets voor PIT Veiligheidsmuseum, Aviodrome en Fun Forest Almere, een bon voor een dag stuntman of -vrouw voor 2 personen bij Endorfine, een bon voor een make-up workshop, een set van 2  verduisteringsgordijnen en een bon voor het afdrukken van een foto op canvasdoek. Je kunt ook bieden op een
huiskamerconcert of muziekworkshop plus exemplaren van de cd “In Vertrouwen” van In’t Veld, aangeboden
door Caroline in ’t Veld, wiens naam u mogelijk zult kennen omdat zij recent benoemd is tot Buitengewoon
Buitenaar.

Voor de inwendige mens zijn er ook een aantal leuke producten om op te bieden, zoals 6 velvet white chocolate cupcakes van Zonde om op te eten en 2 biologische witte wijnen, aangeboden door Notenbar Almere Stad. Ook kan je bieden op een bon voor een tafelgrill arrangement voor 4 personen of een verse bami/nasi maaltijd voor 4 personen. Hou je zelf van koken? Dan is de hetelucht halogeen oven een leuk product om op te bieden. Verder kan er geboden worden op een set, bestaande uit een toegangskaart voor MARE plus een MARE dames t-shirt maat XXL; evenals 2 losse toegangskaarten voor MARE, aangeboden door Theatergezelschap Vis à Vis.

De online veiling is op zaterdag 24 februari van 9:00 tot 20:00 uur. De daadwerkelijke veiling vindt plaats op de Facebook pagina, waar op de dag van de veiling elke paar uur nieuwe berichten geplaatst worden met veiling artikelen of bonnen waarop geboden kan worden door het plaatsen van een reactie onder het bericht. Meedoen kan vanaf 18 jaar. Alle spelregels zijn te vinden op de Facebook pagina van de stichting. Ook kun je hier, in aanloop naar de veiling, terecht voor het volledige aanbod. Via het Facebook evenement kun je op de hoogte blijven.

Drie keer per jaar organiseert Stichting FARE Almere een online veiling op Facebook om inkomsten te
genereren voor de Stichting. De volgende veilingen zijn op 30 juni en 27 oktober. Wil je iets aanbieden voor de
veilingen later dit jaar? Neem dan even contact op via irma@fare-almere.nl

In Almere heerst meer armoede dan u denkt. Stichting FARE Almere deelt elke maand aan gemiddeld 50 gezinnen voedselpakketten uit. Dit betreft veelal gezinnen die bij andere instanties tussen wal en schip vallen, maar wél hulp nodig hebben. Met de inkomsten van de veiling kan FARE deze gezinnen blijven steunen.
Wil je de stichting helpen met sponsoring van voedsel, een financiële bijdrage en/of andere zaken, neem dan contact op met Stichting FARE Almere, telefoon: 06-58822163 of email info@fare-almere.nl.