Een gat in je emmer

| |

In het verlengde van de pop-up art-actie van afgelopen zomer met de Groene Reuzen Onderbroek, het spraakmakende wollen kunstwerk van De Groene Reus, start a.s. donderdag op de basisschool Caleidoscoop aan het Disneyplantsoen in de Filmwijk in Almere een wedstrijd tussen klassen van de bovenbouw en tevens tussen de eerste tien scholen in Almere die zich melden voor de actie. De actie is vanaf donderdag 11 oktober te vinden op de facebooksite van De Groene Reus: www.facebook.com/degroenereus

 

Een gat in je emmer

Welke klas rent de langste afstand afstand tot de lekkende emmer met water leeg is. De Groene Reus organiseert een race waar snelheid, samenwerken en slim nadenken ervoor zorgt dat je met jouw klas 150 euro kan winnen voor een goed doel.

Het bedrag van 150 euro is niet zomaar gekozen, dat kan een gezin namelijk per jaar besparen door wat vaker in huis een trui aan te trekken en natuurlijk de thermostaat een graad of twee lager te zetten, de voor- en of tuindeur sneller te sluiten als het buiten koud is of door zuinige ledlampen aan te schaffen. De Groene Reus wil graag iedereen helpen zo duurzaam en groen mogelijk te leven. Zij geeft duurzame tips en is ook leverancier van groene energie van windmolens uit de regio.

Basisschool Caleidoscoop neemt donderdag 11 oktober om 12.00 uur de aftrap van deze zwaan kleef aan actie die tot doel heeft kinderen bewust te maken dat duurzame keuzes goed zijn voor het milieu maar ook geld kunnen opleveren.

 

Previous

Gemeente tekent netwerkpartnerschap met vereniging Flevofood

Caljouw naar halve finales op Yonex Dutch Open

Next