Aanmelding Senior Challenge 2018 is open!

| |

Voor het zesde jaar op rij wordt tijdens het Challenge Almere – Amsterdam weekend van 7 tot en met 9 september, de Senior Challenge georganiseerd. De Senior Challenge is een recreatieve triathlon voor senioren vanaf 55 jaar en vindt plaats op vrijdag 7 september in Almere. Het evenement is voor Almeerders, Flevolanders en niet-Flevolanders. Kortom, voor iedereen!

Bij de Senior Challenge kunt u kiezen uit twee afstanden:

• Korte afstand: 20 minuten zwemmen – 25 km fietsen – 6,5 km wandelen
• Lange afstand: 20 minuten zwemmen – 35 km fietsen – 10 km wandelen

Het zwemonderdeel vindt plaats in het zwembad bij Van Rheenen Sport op het Sportpark Fanny Blankers Koen (FBK). Onder begeleiding van FRTC Almere volgt daarna het fietsgedeelte. Deze mooie tocht door Almere eindigt op de Esplanade waar in de VIP-ruimte van de Challenge Almere–Amsterdam een lunch klaar staat. Na de lunch volgt het laatste onderdeel, het wandelen, onder begeleiding van Trim Slim. Alle deelnemers finishen in het stadion van de Challenge en sluiten de dag af onder het genot van een hapje en een drankje. Dus, bent u 55 jaar of ouder, sportief ingesteld en in voor een unieke uitdaging? Meld u zich dan nu aan!

Aanmelden

De kosten voor de Senior Challenge zijn € 10,- per persoon. Dit is inclusief een finisher-shirt, een bidon, fruit, koffie en thee bij ontvangst, een lunch, een medaille en een borrel bij de finish. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Voor wie zich optimaal wil voorbereiden op de Senior Challenge, bieden de betrokken sportverenigingen een trainingsprogramma aan waar alle deelnemers zich voor aan kunnen melden.

Ook Senioren Triathlons in de rest van Flevoland

Dit jaar vinden er voor het eerst ook een aantal Senioren Triathlons plaats in de rest van Flevoland: op 22 juni tijdens de Zeewolde Endurance en op 13 juli tijdens de Suydersee Triathlon op Urk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Flevoland via info@sportflevo.nl.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Wegafsluiting N305 Biddingringweg

6 mei Rommelmarkt bij Fare Almere

Volgende artikel