Almere Centrum presenteert boekje met speciaalzaakjes

| |

De verhalen achter de unieke eenmanszaken in Almere Centrum zijn gebundeld in het boekje ‘036 winkeltjes’. Almere Centrum heeft inmiddels ruim 400 winkels.

Naast de grote merken zijn er ook veel bijzondere speciaalzaken, die een bezoek aan het centrum extra leuk maken. Het eerste exemplaar werd zaterdag 1 september jl. overhandigd aan Inez van der Scheer, eigenaar van Ladonna Edelstenen in de Zadelmakerstraat en inmiddels al tien jaar ondernemer in de Passages.

“Met dit boekje in de hand kunnen bezoekers aan het centrum de speciaalzaakjes makkelijker vinden. En het is leuk om de verhalen achter de winkels te ontdekken en zo kennis te maken met de local heroes van Almere Centrum,” aldus Martin Ort, directeur van de Ondernemersvereniging Almere Centrum. De boekjes zijn gratis verkrijgbaar bij de winkels die erin staan. Maar ook bij de winkels in de Passages zijn de boekjes te vinden, bij VVV Almere en op toeristische locaties in Almere.

Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit ruim 400 winkels. Niet voor niets is Almere Centrum in 2017 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Superdry, Pull & Bear, Hudson’s Bay en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano, Jeans Centre en een Rivièra Maison outlet. Diverse gezellige horecapleinen bieden genoeg keuze voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. De leuke kleinere winkeltjes zijn te vinden in de Passages. Bezoekers kunnen bovendien gebruik maken van gratis wifi door het hele winkelgebied.

Het door internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, ontworpen autovrije centrum ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi en biedt diverse parkeergarages met ruime plekken. Ook per trein is het centrum eenvoudig te bereiken. Het station ligt in het winkelgebied. Het centrum is 7 dagen per week geopend.

Meer informatie op Almerecentrum.nl

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Annemarie Jorritsma-Lebbink benoemd tot Commissaris-Generaal Floriade

Gemeente Almere koopt voormalig politiebureau in Almere Haven

Volgende artikel