BoatHouse Almere vanwege restyling gesloten

| |

Een nieuw jaar, een nieuwe inrichting. Vanwege een volledige restyling is BoatHouse Almere vanaf zaterdag 6 januari gesloten. Gasten van het restaurant aan de Noorderplassenweg, onderdeel van Debuut BV, zijn vanaf donderdag 1 februari van harte welkom het nieuwe interieur te komen bekijken.

BoatHouse Almere ondergaat in de maand januari een complete metamorfose. Niet alleen het restaurant wordt onder handen genomen, ook de website en huisstijl krijgen een nieuwe look & feel. Op social media als Facebook en Instagram krijgen nieuwsgierige gasten van BoatHouse Almere tijdens de verbouwingsperiode alvast een sneak peek.

Terras van BoatHouse Almere

“De huidige inrichting van BoatHouse Almere is inmiddels alweer tien jaar oud, dus het werd tijd om de look & feel naar 2018 te tillen”, zegt Sjoerd van Barneveld van Debuut BV. De nieuwe inrichting is geïnspireerd op de omliggende natuur: De Noorderplassen en Oostvaardersplassen.

“Verandering is het enige constante in de natuur. Dit zie je straks ook terug in de inrichting. Na deze restyling zijn we niet alleen klaar voor het nieuwe watersport- en trouwseizoen, we hopen onze gasten een nóg fijner verblijf te kunnen bieden dan al het geval was. Wij nodigen iedereen van harte uit om vanaf donderdag 1 februari weer aan te meren aan onze steigers of langs te komen om ons nieuwe interieur te komen bekijken en te genieten van de nieuwe BoatHouse.”

Het aan de Noorderplassen gesitueerde BoatHouse Almere is in Almere en omstreken de ideale locatie voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten. Een indrukwekkend gebouw dat in al z’n elementen doet denken aan de karakteristieke watersportverenigingen die de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren sieren.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Burgemeester bezoekt Ljubljana

Politiebureau Almere Haven verhuist

Volgende artikel