Clarence Seedorf reikt certificaten uit aan ‘Stedenwijk Heroes’

| |

Woensdag 26 september bestaat de Clarence Seedorf playground 11 jaar. Wekelijks zijn honderden mensen, jong en oud, actief op de playground in Stedenwijk. Hier vinden ontmoetingen plaats die anders niet zouden plaatsvinden.

De playground bevordert de sociale cohesie, bevordert de veiligheid en stimuleert een gezonde leefstijl. De playground is tevens een groot leslokaal. Jongeren die een duwtje in de rug nodig hebben, krijgen les van docenten van Talent in Opleiding om zich te scholen tot assistent sport-buurtwerker. Dit verhoogt hun kans om succesvol te zijn in hun verdere ontwikkeling. Deze ‘Stedenwijk Heroes’ krijgen uit handen van Clarence Seedorf hun certificaat uitgereikt.

De hele dag staat in het teken van sport en gezondheid. Studenten van sportleerbedrijf Echnaton organiseren sportactiviteiten voor de basisscholen in Stedenwijk.

Clarence Seedorf, op dit moment bondscoach van Kameroen, zal rond 12:30 uur arriveren. Om 13:30 uur zal hij de certificaten uitreiken aan de ‘Stedenwijk Heroes.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Flevoland trots op Flevokust Haven

Aanmelden Lelystad geeft licht kan tot 1 november

Volgende artikel