De Popronde selectie van 2018 is bekend

| |

De Popronde heeft afgelopen maandag haar volledige selectie voor de editie van 2018 bekend gemaakt. Uit meer dan 1000 inschrijvingen zijn 148 talentvolle bands en artiesten gekozen die vanaf 13 september zullen meereizen met het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland.

Vanuit Almere gaan Kitchenette en Luna Mae op tour

Ook Almere is dit jaar wederom vertegenwoordigd in de selectie voor de Popronde. De acts Luna Mae en Kitchenette zijn uit de Popronde aanmeldingen gekozen om mee te touren dit najaar.

Kitchenette was vorig jaar geselecteerd, maar was er eigenlijk nog niet klaar voor. “Vorig jaar hebben we daardoor amper gespeeld” vertelt Chris Kikic frontman en het brein achter Kitchenette. In overleg met Popronde Nederland mag je je dan opnieuw aanmelden om aan de Popronde mee te doen. Nu heeft Kitchenette een nieuwe boekeréneen EP dat af is en watzal worden uitgebracht op 18 mei. ‘Hierdoor hopen we ook onszelf meer in de kijker te spelen komend jaar met als doel om uiteindelijk op Noorderslag te mogen spelen’

Luna Mae is bij velen bekend om haar samenwerkingen met artiesten als Waylon, Glennis Grace, Typhoon, Ronnie Flex & Deuxperience als backing vocalist. Maar dit jaar treedt zij met de Popronde naar de voorgrond. Inmiddels heeft zij solo al meters gemaakt met optredens in de Melkweg, Uitmarkt en komende zomer staat ze op Oerol.

Geheel volgens de regels zullen deze acts niet te zien zijn bij Popronde Almere, maar zullen zij buiten de regio optreden.

Je kan alvast opwarmen voor de Popronde van dit jaar!

Onder andere speelt Kitchenette 20 juli in de Meester samen met Almeerse locals Gravity Circus en Norah Jane, kaarten zijn te koop via de website van De Meester. Ook kun je volgende week donderdag 10 mei terecht in KAF voor Playground Thursday waar Thaïti speelt (gratis toegankelijk, vanaf 19:00 uur).

Popronde Almere op zaterdag 29 september 2018

Op zaterdag 29 september strijkt de Popronde weer neer in het centrum van Almere. De line up en locaties worden circa 5 weken voorafgaand aan het festival bekendgemaakt. Wil jij nog een locatie tippen in Almere Centrum om mee te doen aan Popronde Almere? Of wil je als locatie meedoen aan de Popronde als podium? Stuur dan een mail via almere@popronde.nl of stuur een bericht via facebook.

Bekijk ook de videoclips van de deelnemende Almeerse acts:

Kitchenette
Luna Mae

Socials Popronde Almere

Facebook

Instagram: poprondealmere

Meld je aan voor het event en blijf op de hoogte.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Reis met het hele gezin voor 10 euro

Stem op 44e tegel Walk of Fame en maak kans op mooie prijzen!

Volgende artikel