Doe mee met de Bitterballenrace!

| |

Hou je van bitterballen en van een speurtochtje met opdrachten? Doe dan mee met de Bitterballenrace op zaterdag 10 november bij Café op 2!

Meedoen met een team van 4 mensen (niet meer, niet minder) kost 10 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar stichting FARE Almere. Om 13.00 verzamelen alle teams bij Café op 2 voor instructie. De winnaars ontvangen een waardebon van 40 euro om uit te geven bij Café op 2 en het aantal behaalde punten in bitterballen (inclusief een drankje natuurlijk). Er is plaats voor maximaal 20 teams.

Meedoen?

Om je team in te schrijven moet je twee dingen doen:

1. Een mail sturen naar mondale31events@gmail.com met als onderwerp: Bitterballenrace. Zet in de mail je naam, telefoonnummer en (de drie laatste cijfers van) je rekeningnummer en vergeet niet je teamnaam ter vermelden.

2. 10 euro overmaken naar rekeningnummer NL30RABO0184170796 t.n.v. Cafe op twee, o.v.v. Bitterballenrace en vermeld ook hier weer je teamnaam.

Als de betaling is ontvangen sturen wij het ticket per e-mail naar je toe.

Veiling

Om 17.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt en aansluitend is er een kleine veiling, waarvan de opbrengst ook naar stichting FARE gaat. Hiervoor hoef je je niet op te geven, iedereen is welkom om te komen bieden op mooie spullen. Zorg wel dat je voldoende cash geld mee hebt, want pinnen is hierbij niet mogelijk. De opbrengst wordt meteen overhandigd aan een vertegenwoordiger van de stichting. Meer info over FARE kunt u vinden op www.fare-almere.nl

s’ Avonds zal er live muziek zijn en er is nog een extra aanbieding! Speciaal deze zaterdag zijn alle Flammkuchen 8 euro per stuk! Wij hebben er zin in!

Kijk voor meer informatie op Facebook of op www.cafeop2.nl.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Burgemeester sluit twee bedrijven voor de duur van twee weken

Tactus neemt ouders mee op kroegentocht

Volgende artikel