Gratis zang en muziekworkshops in Almere poort

| |


Op zaterdag 22 september 2018 organiseren Marx Music & Music Mode een opendag met zang en muzieklessen in Almere Poort!

Op deze dag worden er gratis workshops gegeven in zang, akoestische gitaar, elektrische gitaar en piano. Zo mag je elke workshop uitproberen om te ervaren of zang of muziekles iets voor jou is. Marx Music & Music Mode hebben hun docententeam uitgebreid. De lessen worden door getalenteerde en ervaren muziekdocenten gegeven. De zang en muzieklessen zijn voor jong en oud, beginners en gevorderden.

De workshops worden gegeven bij Studio MIC / Jenaflow, tevens een van de culturele muziekstudio’s van Nederland! Marx Music & Music Mode werken al jaren samen met diverse netwerkpartners en hebben aan succesvolle projecten gewerkt zoals Lyricz4U, Music Mode LIVE, Dit is mijn talent en Kempenaar Festival. De lessen kunnen ook in Multi-Club, in Kruidenwijk, gegeven worden. Het unieke van Marx Music & Music Mode is dat er samen met leerlingen in de studio kan worden gewerkt aan songwriting & opnames. Zo krijg je als leerling muziekles, optredens, maar ook een gave demo! Dit is onderdeel van het traject.

Het adres is Argonweg 48 en de workshops worden gegeven van 13:00 uur tot 15:00 uur. Stuur een email met je naam, leeftijd en de workshop waar je geïnteresseerd in bent naar info@musicmode.nl of infomarxmusic@gmail.com. Bezoek de website www.musicmode.nl voor meer info.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Gemeente Almere koopt voormalig politiebureau in Almere Haven

Henk Tiesinga waarnemend burgemeester Noordoostpolder

Volgende artikel