Kindertheater in de kerk

| |

Bijna niemand kent het spannende verhaal van Joas, de jongen die op 8-jarige leeftijd koning werd. Gemeente Parousia speelt het verhaal “Opstand!” op 18 februari in hun speciale familiedienst. Alle kinderen en hun ouders zijn uitgenodigd voor dit interactieve theaterverhaal.

Wanneer de koning ten strijde trekt, neemt hij afscheid van al zijn prinsen en prinsesjes. Maar wat staat zijn moeder daar toch te bekokstoven met de paleiswacht? Heeft ze soms snode plannen om de macht te grijpen? Kom ook kijken hoe dit verhaal afloopt. En zet een kroontje op, misschien mag je dan wel meespelen!

De toegang tot deze theaterdienst is gratis. Wel is er een collecte voor een goed doel, een bijdrage is niet verplicht. Er is geen Bijbelkennis nodig om van dit verhaal te kunnen genieten. Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) kan het verhaal wat spannend zijn, zij mogen lekker spelen in de crèche onder leiding van enkele vrijwilligers.

De familiedienst met theater start 18 februari om 10.00 uur in het Oostvaarderscollege aan de  A. Boekenweg 3 te Almere-Buiten.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Gratis bloeddrukmetingen

Gemeente Almere en Staatsbosbeheer ruilen grond

Volgende artikel