Open Dag Dierenasiel Almere

Dierendag op 4 oktober is al bijna in zicht. Om onze asieldieren extra in het zonnetje te zetten, hebben we op zaterdag 6 oktober een open dag van 11:00 tot 15:00 uur. Speciaal voor alle nieuwsgierige dierenvrienden die eens een kijkje willen nemen. Ook hebben we uiteraard weer onze grote gezellige rommelmarkt. Veel mooie spullen: huishoudelijke artikelen, speelgoed, gereedschap en kleding. Er zijn o.a ook boeken, dvd’s en platen, teveel om op te noemen. Alles gedoneerd aan het Dierenasiel en soms nog nieuw in de verpakking. Het wordt een gezellige dag met muziek. De Almeerse zangeres Willeke Schoonewille komt belangeloos zingen.

Krijgen de mensen trek van alle entertainment, dan kunnen ze terecht op ons snackterras. Hier laadt iedereen zich weer op met een hapje en een drankje. Ook gaan we weer loten trekken waar een hoop leuke en mooie prijzen mee te winnen zijn. De gehele opbrengst van deze dag gaat naar de opvang en verzorging van de asieldieren.

Dieren(verjaar)dag cadeautips

Voor de mensen die niet met lege handen willen aankomen, hebben we wat cadeautips: blikvoer voor de honden of katten, buffelhuidkluiven voor de grote honden en Gourmet Gold mousse voor de zieke en slecht- etende katten.

De volgende organisaties zijn deze dag ook aanwezig: Vogelhospitaal Naarden, Stichting Papegaai en DierenAlarmCentrale

Anitsa Kronenberg ontdekt dat haar hond haar spiegelt. Het moeilijke gedrag van haar hond bleek meer met haarzelf te maken te hebben dan ze zich realiseerde. Hierover heeft ze een boek geschreven waar ze op de open dag uit voor komt lezen.

Datum: zaterdag 6 oktober 2018
Tijdstip: 11:00 – 15:00 uur
Locatie: Groene Kadeweg 24 Almere buiten
Let op: we zijn in het weekend helaas niet bereikbaar met de bus
Parkeren: gratis op het veld aan de rechterkant naast het dierenasiel
Website:  www.dierenasielalmere.nl
 
Alle donaties, hoe klein ook, zijn welkom op rekeningnummer NL57RABO0132710064.
 
Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via telefoonnummer 088- 200- 2100 of mailen naar  contact@dierenasielalmere.nl