Politiebureau Almere Haven verhuist

| |

De politie Almere haven verhuist per medio januari 2018 van de huidige plek aan het Bivak naar de Kerkgracht 32. De dienstverlening in Almere Haven blijft hetzelfde. Op de nieuwe locatie bent u wederom welkom voor het doen van aangifte, vragen of een gesprek met uw (wijk)agent.

De bereikbaarheid van het politiewerk in Almere Haven blijft hiermee gegarandeerd. Er zijn inmiddels meerdere mogelijkheden om een melding of aangifte te doen via internet. Dit kan 24 uur per dag. Indien gewenst beschikken agenten over digitale middelen om aangifte op te nemen op locatie, zoals bij mensen thuis. Daarnaast is de politie altijd telefonisch bereikbaar via 0900-8844 of spoed via 1-1-2.

Wilt u liever persoonlijk aangifte doen, dat kan uiteraard op onze nieuwe locatie. De openingstijden van het nieuwe politiebureau zijn ongewijzigd, van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. De openingstijden van de andere bureaus in Almere vindt u op de website www.politie.nl. Voor een gesprek met een van de wijkagenten kunt u via 0900-8844 een afspraak maken. Een aantal wijkagenten is ook te volgen via social media.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

BoatHouse Almere vanwege restyling gesloten

Grote stap in samenwerking zorg voor personen met verward gedrag

Volgende artikel