Test je spelling en doe mee aan het Almeers Dictee 2018

Hoe zat het ook alweer? Is het nu verrassing of verassing? En pubertijd of puberteit? Test je spelling en doe op maandag 5 november mee aan het Almeers Dictee dat dit jaar plaatsvindt in de nieuwe bibliotheek Stad. Aanvang van het dictee is 20.00 uur, deelname is gratis. Meedoen? Stuur dan vóór 28 oktober een e-mail naar almeersdictee@denieuwebibliotheek.nl. Vermeld hierin je naam, adres, woonplaats, leeftijd, e-mailadres en of je individueel of als team meedoet.

Het dictee wordt dit jaar geschreven door oud-wethouder Frits Huis. Tijdens de pauze, waarin de dictees worden nagekeken, behandelen we de tekst van het dictee. De presentatie van de avond is in handen van Bas van Klompenburg. Het Almeers Dictee is een samenwerking van de nieuwe bibliotheek, gemeente Almere en Metafoor.

Iedereen (vanaf 16 jaar) die in Almere woont of werkt kan meedoen aan het dictee. Dit kan individueel of als team. Een team bestaat uit vier deelnemers. Bij ziekte/afwezigheid van een teamlid dient het team zelf voor vervanging te zorgen zodat het team wel vier personen bevat. Aanmelden voor het dictee kan digitaal, onder vermelding van naam, adres, leeftijd, e-mailadres, individueel/team (en dan teamnaam), via almeersdictee@denieuwebibliotheek.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen of meer informatie.