Tweede Trefpunt sluit haar deuren

| |

Dertien jaar verwelkomde het team van stichting ’t Tweede Trefpunt bezoekers uit Almere Haven en elders. Maar nu valt het doek. Op 31 augustus sluiten de deuren voorgoed.

De zaak met vintage kleding en accessoires kent een lange geschiedenis. De zaak verhuisde in al die jaren dan ook menigmaal naar een andere locatie. Eigenaresse Wilma Schaaders werd onlangs weer toegezegd dat ze het pand waar ze nu zit ook dient te verlaten. Het moment om te stoppen, vond Schaaders.

Wilma Schaaders

Tot en met 31 augustus gelden halve prijzen. Naast de kleding en sieraden wordt ook de inventaris te koop aangeboden. Kijk hiervoor op de Facebook pagina van ’t Tweede Trefpunt. Ook zijn er extra openingstijden. Zo is de zaak open op zondag 19 augustus van 13:00-16:00 uur, een paar uur vóór de tango workshop op de Markt, die om 16:00 uur begint. Uit respect voor dat festijn sluit de winkel dan om 16:00 uur. Maar ook op vrijdag 24 augustus is de winkel open tor 22:00 uur. Corrosia verzorgt dan weer een zomeravondfilm. Vind je geen plekje op het plein, dan kun je altijd nog op koopjes jagen!

’t Tweede Trefpunt is ook open op zondag 26 augustus, dan van 13:00-17:00 uur én op 31 augustus is er nog een massale uitverkoop tijdens de kunstmarkt van het Havenfestival.

Schaaders gaat zeker niet stil zitten maar zal haar werkzaamheden voor haar adminstratiekantoor gaan uitbreiden.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Train de trainer cursus ‘Organiseren kun je leren’

Vergaderlocatie Het Inspiratie pakhuis

Volgende artikel