UrbanCampsite op het Almeerderstrand

| |


Alle overnachtingsplekken voor deze editie zijn uitverkocht. Heb je geen plek kunnen reserveren? Gelukkig zijn er nog heel veel gratis workshops en activiteiten waar je het hele weekend aan kan meedoen. Bekijk hier het volledige programma, dat vrijdagavond 14 september begint.

Op zaterdag 15 september 2018 opent Michiel Rijsberman, gedeputeerde van de provincie Flevoland, om 11.00 uur officieel de UrbanCampsite op het Almeerderstrand. Locatie strandrestaurant Poortdok, IJmeerdijk 1.

Van 10.30 tot 11.30 uur staat er een koffietafel klaar voor de campinggasten, omwonenden en genodigden. Deze wordt verzorgd door strandrestaurant Poortdok en de toekomstige Plus-supermarkt in DUIN.

De activiteiten zijn voor iedereen, ook voor de niet-kampeerders, vrij toegankelijk. Kijk op www.urbancampsiteamsterdam.com voor het uitgebreide programma en de huisregels.

UrbanCampsite is een van de initiatieven waarmee StrandLAB Almere test hoe cultuur, recreatie en sport het Almeerderstrand avontuurlijker kunnen maken. StrandLAB Almere geeft als onderdeel van Almere 2.0 – een programma van de gemeente Almere, provincie Flevoland en het Rijk – invulling aan de gezamenlijke ambitie om het gebied rondom het Almeerderstrand als cultureel en recreatiegebied op de kaart zetten.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Eerste Ajax- life skills & clinincs dag in Almere op basisschool Caleidoscoop

Ruim 13 miljoen euro voor innovatie in Flevoland

Volgende artikel