Vergaderlocatie Het Inspiratie pakhuis

| |

Eind vorig jaar kwamen ze in Almere wonen. Ondernemer Andrew Taylor, zijn vrouw Linda en hun twee dochters Sophia en Lily. Onlangs opende Andrew en Linda Het Inspiratie Pakhuis.

Het Inspirate Pakhuis is een leuke vergader- en trainingsruimte gevestigd aan de Zadkinestraat 112. Volgens Taylor werkt hij met 7 zekerheden die ervoor zorgen dat iedereen weggaat met een wow-gevoel na een dag werken. Wat hier ‘vernieuwend’ aan is, is dat wij werken met waardebepaling achteraf, het ‘betaal wat je het waard vindt’ concept.

De huurder/ondernemer die deze locatie een dag huurt voor een workshop, vergadering of training mag zelf weten wat hij/zij hiervoor betaalt. Van het betaalde bedrag gaat ook nog eens 10% naar een lokaal goed doel, Stichting Kanjer Wens. Op deze manier wil Taylor een geweldige ervaring bieden voor iedereen die deze locatie boekt, dat het past binnen het budget van de huurder…. én iets teruggeven door middel van een goed doel.

Zelf geeft Taylor trainingen door heel Nederland om mensen te helpen om inspirerende sprekers te worden, en zijn ervaring is dat locaties vaak te kill, te strak of gewoonweg te saai zijn… Daarom is van het Inspiratie Pakhuis een warme en gezellige locatie gemaakt met een Casual Friday look and feel, maar toch zakelijk genoeg om goed te kunnen werken.

Meer informatie is te vinden op www.inspiratiepakhuis.nl

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Tweede Trefpunt sluit haar deuren

SP Tweede kamerlid bezoekt PI Almere

Volgende artikel