Wegafsluiting N305 Biddingringweg

| |

Van maandag 23 april tot en met donderdag 26 april 2018 is de N305 Biddingringweg afgesloten tussen de kruisingen met de Gooiseweg en ‘De Bult’ bij Biddinghuizen. De weg wordt iedere dag van 09.00 tot 15.00 uur afgesloten in verband met werkzaamheden. Buiten deze tijden is de Biddingringweg geopend voor het verkeer. De Karekietweg blijft vanaf kruising Gooiseweg toegankelijk, ook tijdens de afsluiting.

Omleidingsroute doorgaand verkeer

Tijdens de afsluiting kan het doorgaande verkeer tussen Zeewolde/Harderwijk en Dronten/Swifterbant omrijden via de N302 Larserweg, Rietweg en N710 Swifterweg (en vice versa). De omleidingsroute staat met borden aangegeven.

Lokaal verkeer Biddinghuizen

Op dinsdag 24 april vinden werkzaamheden plaats op kruising ‘De Bult’. De kruising wordt tijdens de werkzaamheden niet afgesloten voor het verkeer. Het verkeer van en naar Biddinghuizen kan echter wel
hinder ondervinden van de werkzaamheden en dient daarom rekening te houden met mogelijk extra reistijd.

Werkzaamheden

De laatste afrondende werkzaamheden van het groot onderhoud van vorig jaar moeten nog gedaan worden. Door het slechte weer van afgelopen winter zijn deze werkzaamheden uitgesteld tot dit voorjaar. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het afwerken en inzaaien van de bermen, puin ruimen en het definitief plaatsen van de verkeersborden.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Provincie Flevoland koopt kavel Innovatiepaviljoen op Floriadeterrein

Aanmelding Senior Challenge 2018 is open!

Volgende artikel