Zeepkistenrace in Almere Centrum

Na het enorme succes van 2017 strijkt op 6 oktober het zeepkisten-circus neer op de Esplanade van Almere Stad.

De geur van verbrand rubber, het zweet van fanatiek duwende moeders en vaders bij de startlijn. Gejuich bij de finish 250 meter verderop. Teleurstelling van tweede worden en je voertuig in de hooibalen parkeren, maar ook de blijdschap van elkaar helpen en nog net met neuslengte winnen van je vriendje.

Het belooft weer een zenuwslopende race te worden. Na het enorme succes van 2017 strijkt op 6 oktober het zeepkisten-circus neer op de Esplanade van Almere Stad. Van het Forum tot aan de Esplanade wordt een ‘professioneel’ parcours aangelegd met echte startheuvel, uitdagende obstakels, hooibalen voor de veiligheid, pitspoes en steile route naar de finish.

Durf jij het aan en wil je meedoen aan de race? Inschrijven kan in twee leeftijdsgroepen 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Er zijn een beperkt aantal plekken dus zorg dat je erbij bent. De inschrijving van de race sluit 22 september.

Met 1 zeepkist kun je in beide categorieën 1 keer meedoen. Dus stel: jij bent 8 en je vriend is 10, dan hoeven jullie samen maar 1 zeepkist te bouwen om beiden te kunnen meedoen.

Kosten inschrijven: 7,50 euro per kind.
Inschrijven: mail naar joost@oerz.nl
Je krijgt dan een mail terug met een inschrijfformulier en het reglement.