Auteur Jelle Hermus bij Boekhandel Stumpel Almere

| |

Om de lancering van zijn nieuwe boek ‘Leven met wind mee’ te vieren komt Jelle Hermus zaterdag 21 september 2019 naar Boekhandel Stumpel in Almere. Jelle komt een korte talk houden waarin hij vertelt over zijn nieuwe boek. Hierna is er tijd om vragen te stellen. Tot slot zal Jelle de tijd nemen om boeken te signeren en free hugs uit te delen.

‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In ‘Leven met wind mee’ laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. Na zijn succesvolle debuut ‘Steeds leuker’ gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn.

En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn. Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: ‘Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.’

Vorige artikel

College wil advies raad over vuurwerkvrije zones

Laatste kans: win een participatie twv €3000

Volgende artikel