BNI SpeedTrading Event 2019

| |

Op donderdag 24 januari kunnen ondernemers uit Almere en directe omgeving tientallen nieuwe zakelijke contacten maken. Die middag vindt in View aan het Bergsmapad 1 in Almere het BNI SpeedTrading Event 2019 plaats. Ondernemers die nieuwe zakelijke kansen willen benutten treffen elkaar.

Het evenement staat open voor alle ondernemers uit de regio

SpeedTrading is de zakelijke component van speeddaten. Deelnemers nemen in tweetallen tegenover elkaar plaats, presenteren zichzelf en bepalen wat zij voor elkaar kunnen betekenen.

Na enige tijd schuift iedere ondernemer een stoeltje op, krijgt hij een volgende gesprekspartner tegenover zich en wordt de procedure herhaald. Deze ontmoetingen leiden zeer regelmatig tot zakelijke afspraken en vervolggesprekken.

BNI SpeedTrading Event 2019 wordt aangeboden door BNI Samuel Morse

De twintig leden van deze netwerkorganisatie in Almere komen elke dinsdagmorgen bijeen om tijdens een ontbijt zakelijke aanbevelingen uit te wisselen. Dat heeft in 2018 geleid tot een extra omzet van 650.000 euro.

Ondernemers zijn vanaf 16.00 uur welkom in View. BNI SpeedTrading Event 2019 begint om 16.30 uur. Behalve vele SpeedTrading-rondes zijn er twee korte trainingen over het maken van een krachtige pitch en het belang van persoonlijke groei van ondernemers.

De kosten bedragen 15 euro. Ondernemers die gebruik willen maken van het aansluitende satébuffet (en extra gelegenheid om te netwerken!) betalen 17,50 euro extra. Inschrijven voor het evenement kan tot en met 21 januari via Facebook-pagina BNI Samuel Morse Almere en aanmelden.bni@gmail.com.

Meer info over het evenement vindt u op Instagram (@bnialmere) en LinkedIn-pagina BNI Samuel Morse Almere.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Verkiezingsprogramma van de Flevolandse VVD voor Provinciale Staten Flevoland

Almere hijst regenboogvlag als tegengeluid Nashville-verklaring

Volgende artikel