Dit zijn de genomineerde Flevolandse zakenvrouwen

| |

De genomineerden voor de titel Flevolandse Zakenvrouw 2019 zijn bekend. Wil je zeker zijn van een plek tijdens de feestelijke verkiezingsavond, bestel dan nu je kaarten. Deze avond is een feest op zich en kaarten kunnen hard gaan, dus wacht niet te lang! OP = OP

Dit zijn de genomineerden

De titel Flevolandse Zakenvrouw wordt jaarlijks uitgereikt door ons netwerk na een strenge selectie door een vakkundige jury. Waar vorig jaar het animo van managers gering was, waren er deze keer voldoende reacties om de race ook voor deze groep weer uitdagend te maken. Daar zijn we heel blij mee. Er zijn dit jaar dus weer 3 categoriën: manager, MKB en ZP.

De genomineerden zijn:
Categorie manager: Jolien Hoek – VMCA, Ria Soedhoe – ABN AMRO, Margret Huisman – Flevoziekenhuis; Zelfstandig Professional: Lenja Tol – Lenja’s Crêpes Corner, Priscilla Rijff – PrizDanz Studio, Sarita Langenhof – Newborn Spa; MKB: Liane Wolfert – Bureau LWPC, Mariam Talhaoui – Second Home Kinderopvang, Nasima el Bachiri-Ouamar van Bflex cleaning.

De evenementencommissie heeft weer een topprestatie geleverd. Het belooft een geweldig feestelijke avond te worden. Aan de locatie zal het niet liggen, want we zijn dit jaar te gast bij Aviodrome in Lelystad. Kaarten voor deze topavond kosten 30 euro.

Ben je nog niet eerder geweest? Kom en ervaar dat wij zakenvrouwen heel goed zijn in de combinatie van netwerken en feesten!

Locatie is het Luchtvaart-Themapark Aviodrome, Pelikaanweg 50,  in Lelystad. De zaal is open om 20.00 uur, de avond  start om 20:30 uur. Kaarten bestellen, kan hier.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Volg HP, MG en Echnaton bij Olympic Moves via Echnaton FM

Ons Almere vanaf september huis-aan-huis in de bus

Volgende artikel