Doe 22 juni mee met de Bitterballenrace!

| |

Hou je van bitterballen en leuke dingen doen met vrienden? Doe dan mee met de Bitterballenrace op zaterdag 22 juni bij Café op 2! De Bitterballenrace is een ludieke (maar niet té gekke) speurtocht door het centrum van Almere stad met verschillende opdrachten. Kennis, geluk, lef, tactiek… je hebt het allemaal nodig om te winnen!

Meedoen met een team van 4 mensen (niet meer, niet minder) kost 10 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar stichting Fare Almere. Om 13:00 uur verzamelen alle teams bij Café op 2 voor instructie. De winnaars ontvangen een waardebon van 50 euro om uit te geven bij Café op 2 en het aantal behaalde punten in bitterballen (inclusief een drankje natuurlijk) om de winst te vieren. Er is plaats voor maximaal 20 teams, dus wil je verzekerd zijn van een plekje voor je team? Schrijf je dan snel in! Inschrijven kan tot 15 juni.

Om je team in te schrijven moet je twee dingen doen:

  1. Een mail sturen naar mondale31events@gmail.com met als onderwerp: Bitterballenrace.
    Zet in de mail je naam, telefoonnummer en (de drie laatste cijfers van) je rekeningnummer en vergeet niet je teamnaam ter vermelden.
  2. 10 euro overmaken naar rekeningnummer NL30 RABO 0184 1707 96 t.n.v. Café op twee, o.v.v. Bitterballenrace en vermeld ook hier weer je teamnaam.

Als de betaling is ontvangen sturen wij het ticket per e-mail naar je toe.
Let op! Inschrijven kan tot 15 juni!

Veiling

Om 17:00 uur is er een kleine veiling, waarvan de opbrengst ook naar stichting Fare gaat. Hiervoor hoef je je niet op te geven, iedereen is hier welkom om te komen bieden op mooie spullen. Zorg wel dat je voldoende cash geld mee hebt, want pinnen is hierbij niet mogelijk. De opbrengst wordt meteen overhandigd aan de stichting. Meer info over Fare kunt u vinden op www.fare-almere.nl. Na de veiling worden de winnaars bekendgemaakt.

Bier, band en bitterballen

Speciaal op deze zaterdag is het lunchbroodje van de dag een bolletje (vegan) bitterbal voor €6,00 inclusief een drankje en zal er ‘s avonds een dagmenu te krijgen zijn van 6 (vegan) bitterballen, friet, salade en appelmoes met een drankje erbij voor maar €9,95. Je kan vooraf reserveren per telefoon (036 – 7441040) of in je aanmeldmail als je zeker wil zijn van een tafel.

Vanaf 18.00 uur zorgen we voor muziek in de tent en kun je 8 (vegan) bitterballen krijgen voor de prijs van €6,00. Wij hebben er zin in! Kijk voor meer info (en het spelreglement) op Facebook of op cafeop2.nl.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Vrijwilligers gezocht voor Open Monumentendag 2019

Fight cancer en Walibi Holland organiseren tweede editie Rollercoaster Run!

Volgende artikel