Gemeente zoekt eigenaar kajuitboot

| |

Aan de Trekvogelweg te Almere zijn meerdere boten in slechte of verloederde staat aangetroffen. Het is verboden om met een vaartuig een ligplaats te hebben op openbaar water.

De eigenaren van de boten kunnen niet worden achterhaald. De gemeente roept deze op, hun boot voor vrijdag 4 oktober 2019 te verwijderen. Na deze datum zal de gemeente de boten verwijderen.

Na het verwijderen door de gemeente zullen de boten worden opgeslagen bij Afdeling Stadsreiniging, Jeroen Soetens, havenmeester, te bereiken via 14036 of jsoetens@almere.nl en pas aan een eventuele rechthebbende worden teruggegeven indien deze de kosten van bestuursdwang voldoet (minimaal € 185,- + bewaarkosten).

Op grond van artikel 5:30 van de Algemene wet bestuursrecht kan het vaartuig worden verkocht wanneer de rechthebbende zich niet meldt binnen een termijn van 13 weken na de opslag. De termijn van dertien weken geldt niet als er een duidelijke onevenredigheid bestaat tussen de geringe waarde van het vaartuig en de kosten van bestuursdwang. Er kan dan eerder tot verkoop worden overgegaan. Mocht verkoop niet mogelijk blijken, dan kan het vaartuig worden vernietigd.

De belanghebbende die het met dit voornemen niet eens is kan binnen twee weken na deze publicatie zijn zienswijzen bekend maken bij ons college door het sturen van een brief of door telefonisch contact op te nemen met J. Priester, handhaver Openbare Ruimte, te bereiken op tel 14036.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

New Brooklyn: buurt met 1400 nieuwe woningen in Almere Poort

Eerste verse sojaoogst in Flevoland geslaagd

Volgende artikel