Jet van Vuuren en Eva Nagelkerke bij Stumpel

| |

Zaterdag 2 november om 14:30 uur presenteert Jet van Vuuren samen met schrijversduo Eva Nagelkerke bij Stumpel de eerste ‘Grote Nederlandse vrouwenthrillerquiz’!

Denk jij alles te weten over vrouwenthrillers? Doe dan mee en maak kans op de nieuwste thrillers van Jet en Eva.

Jet van Vuuren

“Basta” is de dertiende thriller van Jet van Vuuren en ligt vanaf 23 oktober in onze winkel. En deze week verscheen “Stille wateren” van Eva van Nagelkerke.

Over “Basta”
Lynn van Waasdorp volgt haar hart en trouwt halsoverkop met Matthew Smith, een charmante, twintig jaar oudere man met twee puberdochters. Haar baan en het pleegmoederschap vallen haar echter zwaar en een burn-out ligt op de loer. Dan wordt Lynn benaderd door de eigenaar van een vakantiepark in Drenthe. De man wil weten wat ze met het chalet van haar tante Bella gaat doen.

Bella, een bekende tv-kok, is sinds een paar jaar vermist. Niemand weet wat er met haar gebeurd is – een lichaam is nooit gevonden. Lynn ziet een bezoek aan het chalet als een buitenkans om tot rust te komen en vertrekt in haar eentje naar Drenthe. Daar ontmoet ze niet alleen Bob, de wat wereldvreemde eigenaar van het park, maar ook Sjouk, een rechercheur in ruste en vaste parkbewoner. Eenmaal gesetteld ontdekt Lynn dat er achter de goedlachse Bella ook een heel andere persoon schuilging. Hoe meer vragen er rijzen, des te meer weerstand Lynn ervaart van haar omgeving. Het verlaten vakantiepark wordt ineens een onheilspellende plek…

Over “Stille wateren”
Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet? Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en daar moet ze nog dagelijks voor boeten. Gebukt onder schuldgevoel probeert Sophie haar leven weer op de rit te krijgen, hoewel haar omgeving haar geen centimeter ruimte geeft. Dan slaat de twijfel toe. Wat is er eigenlijk echt gebeurd? Is zij werkelijk het monster waar de kranten vol van stonden? De zoektocht naar de waarheid brengt Sophie en haar omgeving aan het wankelen en zorgt ervoor dat grenzen tussen waan en werkelijkheid vervagen. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt, speelt een manipulatief spelletje met haar…

Het evenement vindt plaats op zaterdag 2 november vanaf 14:30 uur bij Boekhandel Stumpel Almere aan de Schutterstraat 18 in Almere.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Bijzondere films en een spetterende dansdemonstratie

De Schoor zet vrijwilligers in het zonnetje

Volgende artikel