Kick-off Own the Spot Skatepark tour

| |

Foto: Jasper Pluim

Skatepark tour Own the Spot gaat weer van start: een tour langs de Flevolandse skateparken voor skateboarders, inliners, BMX’ers en steppers. Het eerste event staat gepland op zondag 30 juni in Lelystad (Zilverpark). De tour vindt plaats in de periode juli – september 2019.

Alle events bestaan uit een contest en leuke activiteiten voor zowel deelnemers als publiek. Zo staat er dit jaar in Lelystad een freerunobject waarop onder begeleiding van professionele trainers tricks geoefend kunnen worden. Maar, ook een demo stuntsteppen ontbreekt niet.

Tijdens de contest laten deelnemers hun beste trick zien op de verschillende obstacles in het park. Het event is voor zowel beginners als ervaren deelnemers. Voor iedereen zijn mooie prijzen te winnen: van briefjes van € 5,- tot bijvoorbeeld kleding van bekende merken. Per event wordt een top 10 aangewezen die zich kunnen plaatsen voor de finale in Almere. Uiteindelijk is er één deelnemer die de meeste obstacles owned in Flevoland. Deze Flevolandse winnaar ontvangt een mooie prijs. Deelname aan de skatepark tour is gratis. Inschrijven kan vooraf aan het event, tussen 12.00 en 13.00 uur.

Agenda

● Zondag 30 juni om 12.00 uur – Lelystad – Zilverpark
● Zondag 7 juli om 12.00 uur – Emmeloord – Nagelerweg
● Zondag 1 september om 12.00 uur – Zeewolde – Kluunpad
● Zondag 8 september om 12.00 uur – Dronten – Het Toepad
Zaterdag 15 september om 12.00 uur – Almere – Evenenaar

Lokale steun voor Own the Spot Lelystad
De Lelystadse editie van Own the Spot wordt dit jaar wederom georganiseerd door OSC Music & Art. Zij werken dit jaar samen met onder andere de Lelystadse Buitenspeeldag, het Huiskamerfestival, URBN Village, City Marketing Lelystad en een tiental enthousiaste vrijwilligers. ‘We zijn blij met zoveel lokale samenwerkingen en hulp van iedereen die Own the Spot weer tot een succes maken’, vertelt Clémens van OSC.

Like de fanpage http://www.facebook.com/ownthespot of volg de skatepark tour op www.instagram.com/own_thespot. Own the Spot Flevoland wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Flevoland en wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeenten, lokale sport- en welzijnsorganisaties en Sportservice Flevoland.

Foto’s: Jasper Pluim

Vorige artikel

Avondvierdaagse stad en haven gaan vanavond niet door vanwege het verwachtte onweer

Woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel geopend

Volgende artikel