Kinepolis krijgt RealD 3D

| |

Kinepolis en RealD kondigden een nieuw partnerschap aan voor RealD 3D-apparatuur en 3D-brillen in Frankrijk, België, Nederland, Zwitserland, Spanje en Luxemburg. Kinepolis zal RealD 3D-apparatuur gebruiken in al haar bioscopen om haar klanten overal de beste 3D-bioscoopervaring te bieden. De overeenkomst is onderdeel van een grotere deal waarbij ook het Canadese Landmark Cinemas inbegrepen zit.

Eddy Duquenne, CEO van Kinepolis Group, zegt dat “deze lange-termijn samenwerking met RealD ons zal toelaten om een uniform, hoogstaand 3D-systeem te introduceren in alle landen waar we actief zijn. Het is altijd ons doel geweest om de ultieme filmervaring te bieden aan onze klanten en de steeds evoluerende technologie, inclusief een fantastische 3D-kwaliteit, draagt in belangrijke mate bij aan deze ervaring. Films als ‘Alita: Battle Angel’, ‘Avengers: Endgame’, de aankomende ‘Star Wars: Episode IX’ of familiefilms zoals ‘Lego Movie 2’ en ‘How to Train your Dragon 3’ zijn gemaakt om in 3D te beleven.”

John Trafford-Owen, Managing Director van RealD Europa zegt dat “RealD enthousiast is om samen te werken met een vooruitstrevend bedrijf als Kinepolis. Samen zullen we ernaar streven om technologie voortdurend verder te ontwikkelen en de laatste en grootste films te tonen aan bezoekers zoals ze bedoeld zijn om te zien: in spectaculair, helder en scherp RealD 3D.”

RealD 3D biedt maximale diepte en helderheid voor een ultra-realistische bioscoopervaring. RealD 3D brillen zijn ontworpen om in alle comfort een film te bekijken in 3D terwijl ze beeldschaduwen of beeldvervagingen reduceren.

Vorige artikel

Baby-Boeken-Festival in bibliotheek Stad

Marco Smit directeur Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland

Volgende artikel