Lezing NieuweBibliotheek: Nieuws of Nonsens?

| |

Hoe kunnen we ons voorbereiden op de verkiezingen van het Europees Parlement? Op dinsdag 29 januari organiseert het Europe Direct Informatie Centrum Almere een lezing van drs. Liane Vissers van ’t Hof over de verkiezingen van het Europees Parlement.

In mei gaat Europa naar de stembus en hoe kunnen we ons, in een tijdperk vol nepnieuws, voorbereiden op deze verkiezingen? En hoe onderscheiden we nieuws van nonsens?

De avond begint om 19.30 uur in het nieuwe lokaal (4 e etage) van bibliotheek Stad. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De toegang tot de lezing is gratis op vertoon van een toegangskaartje, verkrijgbaar via de website www.denieuwebibliotheek.nl/agenda of bij de klantenservicebalie in de bibliotheken.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door het Europe Direct Informatie Centrum Almere, gevestigd op de 4e etage van de nieuwe bibliotheek in Almere Stad. Dit informatiecentrum is de entree tot de Europese Unie voor de inwoners van Flevoland. Het verstrekt algemene EU-informatie, verwijst bezoekers zo nodig door en organiseert evenementen, debatten en bijeenkomsten die het Europees burgerschap stimuleren.

Vorige artikel

Nationale voorleesdag in Buitencentrum Oostvaardersplassen

Brownies&downieS nieuwste ondernemer Lelypas

Volgende artikel