Mega FitCamp voor Het Vergeten Kind

| |

FitCamp Almere biedt wekelijks op woensdagochtend een heerlijk buitensport moment. Op zaterdag 20 april slaan meerdere trainers hun handen inéén en organiseren we een MEGA FitCamp voor iedereen vanaf 16 jaar. De totale opbrengst gaat naar een bijzonder mooi doel: Stichting Het Vergeten Kind. Minimaal twee professionele trainers zullen je een fantastische sportieve ervaring geven. Onze fantastische VW (BOOT)CAMPER zal aanwezig zijn met muziek, sportdrank en herstelshake.

Ons goede doel: de HNF (Stichting Het Vergeten Kind)

De HNF is de Herbalife Nutrition Family Foundation. Deze foundation (1994) is opgericht door de Founder van Herbalife en steunt kansarme kinderen in de gehele wereld op gebied van onderdak, scholing en voeding. Ook bij rampen wereldwijd komt de HNF in actie met voeding en andere soorten van hulp. In Nederland heeft de HNF al een paar jaar gekozen om Stichting Het Vergeten Kind te steunen. In Almere zal mogelijk in 2019 Hotel Heppie gebouwd worden. De gehele opbrengst van deze MEGA FitCamp gaat naar Stichting het Vergeten Kind.

Zelf mee nemen

niets is ook prima, maar mocht je het handig vinden:

* flesje water
* handdoek of matje (alleen als je dat zelf prettig vindt)
* sportieve kleding aangepast aan het weer
* eventueel handschoenen voor de grondoefeningen

Locatie

MEGA FitCamp vindt plaats op het sportveld aan de Jacob van Maerlantstraat (voor navigatie, kies huisnummer 100). Parkeren graag op de vakken waar dit mag (bij de flats is niet gewenst). Er zullen foto’s worden gemaakt voor op de websites en Facebookpagina’s. Meedoen betekent dat je geen bezwaar hebt dat deze foto’s worden gebruikt. Uiteraard zullen alleen fatsoenlijke foto’s worden gebruikt en uitsluitend ter motivatie voor anderen om een volgende keer eventueel ook deel te nemen aan FitCamp Almere.

Kosten

De bijdrage van slechts € 5,- per persoon komt geheel ten goede aan bovengenoemd doel. Hiervoor krijg je een hele leuke, sportieve ochtend onder professionele begeleiding, sportdrank, herstelshake en dat allemaal met gezellige muziek en supporters.

Aanmelden

Aanmelden kan door een What’sApp of een SMS te sturen naar 06 282 322 28 (Anouk) of door bij het evenement op Facebook een bericht achter te laten met daarin je volledige naam, e-mail en mobiele telefoonnummer, zodat we een betaallink via TIKKIE kunnen sturen. Na betaling staat je naam op de lijst en houden we je via de Facebookpagina op de hoogte.

Als je niet mee wilt doen, maar wel een bedrag wilt doneren ben je ook van harte welkom! Stuur dan een bericht naar 06 282 322 28 (Anouk) of via Facebook (met je naam, e-mail en mobiele telefoonnummer) welk bedrag je wilt doneren, zodat een Tikkie betaallink kan volgen.

Organistie

Anouk Brouwer (www.healthdesign.nl) – Herbalife Nutrition Coach in Almere en Armanda van der Veen (www.sport4balance.nl) – Herbalife Nutrition Coach/PT/Sportdocent in Soest.

Trainers

Armanda van der Veen (Trainer in Soest)
Mike Godlieb (Trainer in Hilversum)

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Flevoziekenhuis gaat zwangeren in Lelystad beter begeleiden

Kermis in Almere Buiten

Volgende artikel