‘Meisje van me’ nieuwe thriller van Ilse Ruijters

| |

Op 23 september 2019 verschijnt bij Ambo|Anthos uitgevers de thriller ‘Meisje van me’ van Ilse Ruijters.

“Tom is eigenaar van de Mindset Academy, een zeer succesvol coaching bedrijf dat zijn cliënten leert om het verleden los te laten en te focussen op de toekomst. Zijn vrouw Amber is coach en geeft zijn succes een gezicht. Het leven lacht hun toe, maar privé hebben ze het niet zo makkelijk: Amber heeft geen baarmoeder en daardoor kunnen ze geen kinderen krijgen.

Tom vindt de oplossing, ze laten hun biologische kind dragen door draagmoeder Kirsten. Amber en Tom zijn bij de bevalling in het ziekenhuis en zijn dolblij als dochter Emma is geboren. Als ze hun baby de volgende ochtend willen ophalen, blijken Kirsten en Emma verdwenen. Twee weken later wordt het ontzielde lichaam van Kirsten gevonden in een bos. Wie heeft haar vermoord? En: waar is Emma?”

Met ‘De onderkant van sneeuw’ debuteerde Ilse Ruijters als thrillerschrijver. Deze huiveringwekkende psychologische vrouwenthriller werd bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs 2015. Haar tweede boek, ‘Later als ik dood ben’, won de Hebban Thriller Award 2017 en belandde op de shortlist van De Gouden Strop 2017.

‘Meisje van me’ komt 23 september uit. De paperback van 352 blz. kost € 20,- Het e-book is verkrijgbaar voor ca. €12,99. ISBN 978 90 263 4274 5. Het omslagontwerp is van Riesenkind.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Voedselwandeling Stadslandgoed de Kemphaan

LOF! Een nieuw bijzonder festival

Volgende artikel