Opbrengst 25e Kiwanis seniorendag gaat naar Muziekids

| |

Afgelopen zaterdag 16 maart organiseerde Kiwanis voor de 25ste keer de zeer populaire Seniorenmiddag. Dit jaar werd deze gehouden  in het fraaie Oostvaarders College Almere. De opbrengst en donaties waren dit keer voor de muziekstudio van Muziekids. Hierdoor kunnen de kinderen, patiëntjes in De KinderKliniek! nog meer muziek maken.

De positieve werking van muziekbeleving bij ziekte is inmiddels alom bekend. Het horen van muziek, het maken van muziek en het luisteren naar muziek. Muziek geeft heel krachtige en aantoonbare resultaten. Muziek kan in niet geringe mate bijdragen tot herstel.

Muziekids begon ooit met een gitaarveiling, waarvan de opbrengst werd gebruikt voor steun aan de kinderen. Het moest iets speciaals worden voor de kids die de pech hebben om kort, of langdurig, met een ziekte in aanraking te komen. Nu genieten de sympathieke MUZIEKIDS bekendheid in geheel het land. Voor meer informatie over MUZIEKIDS bezoek de website.

De senioren werden welkom geheten door The Backfield Jazz Men. Daarna barstte het feest pas echt los met een optreden van ´good old´ en dutch country lady, Ria Valk. Het Kiwanis Shantykoor en een optreden met zang en dans door La Familia! sloten het programma af.

De opbrengst van de dag werd uiteindelijk 1.300 euro voor stichting Muziekids. Van de foto’s, genomen door ADM Profoto is een mooi online album gemaakt. Klik hier voor de foto’s.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

De voorschool is er voor iedereen

Subsidie voor zonnepanelen na verwijderen asbest

Volgende artikel