PLUS Van Ommen verlaagt prijzen groente en fruit

| |

PLUS Van Ommen verlaagt de prijzen van groente en fruit fors. “Deze goede, gezonde producten staan bij veel van onze klanten dagelijks op het menu, we willen door de prijsverlaging groente en fruit voor iedereen betaalbaar maken”, aldus supermarktondernemers Marcel en Edwin van Ommen.

PLUS staat voor Goed Eten – geproduceerd met liefde voor het product en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn – en daarom worden de prijzen van groente en fruit blijvend verlaagd.

De producten die in prijs verlaagd zijn, worden ‘Laagblijvers’ genoemd. Deze Laagblijvers zijn alledaagse groente en fruit, zoals broccoli, paprika’s, appels, komkommers, tomaten, courgettes en champignons.

“De Laagblijvers zijn het hele jaar door extra scherp geprijsd. Je herkent ze in de winkel aan het paarse logo”
– Marcel van Ommen

Bewust en gezond eten

“We hebben al meer stappen ondernomen om onze klanten bewuster en gezonder te ‘laten’ eten”, vertelt Edwin van Ommen. “Zo hebben we een caloriemeter bij alle niet-alcoholische koude dranken, een suikermeter bij ontbijtgranen en een vezelmeter bij brood geïntroduceerd.”
Verder is de inhoud van blikjes frisdrank aangepast van 330 naar 250 milliliter en is de kindermarketing op verpakkingen van het PLUS Huismerk al lange tijd geleden weggehaald. Ook worden kinderproducten van A-merken waar wél nog kindermarketing op staat, niet meer op kinderooghoogte geplaatst.

Diverse initiatieven

“We stimuleren onze klanten ook om goed te ontbijten en soms een dagje zonder vlees te doen”, vult Marcel van Ommen aan. “De productsamenstelling van de huismerkproducten verbeteren we continu, bijvoorbeeld door minder suiker, verzadigd vet en/of zout te gebruiken.”
Tot slot is PLUS Supermarkt als hoofdpartner verbonden aan Schooldag van de duurzaamheid rondom de
Kinder Global Goal ‘Gezond & Happy’.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Stop op geitenhouderijen

Almere On Stage brengt leerlingen en het bedrijfsleven samen

Volgende artikel