Schrijfcafé over Heldinnen

| |

Op Internationale Vrouwendag (8 maart) nodigt biografe en schrijfcoach Katja Urban vrouwen bij haar thuis uit om te schrijven over hun heldin. Lekker informeel aan de keukentafel reikt ze simpele, inspirerende manieren aan om je herinnering aan je heldin in een kort, grappig, spannend of mooi verhaal te gieten.

Iedereen kent wel een vrouw in zijn leven die op enig moment een grote of kleine heldendaad verrichtte: een moeder die voor je klaar stond of voor je vocht, een vriendin die hielp toen niemand hielp of gewoon die vrouw die je laatst tegenkwam en die in actie kwam.

Tijdens het schrijfcafé ‘Heldinnen’ gaat het Katja erom “dat vrouwen elkaar gaan erkennen en inspireren. Jouw heldin in het zonnetje zetten en ondertussen ontdekken hoe gemakkelijk het is een mooi verhaal te vertellen. Veel mensen roepen: ‘Maar ik kan niet schrijven!’ Ik wil mensen laten ervaren dat pakkend schrijven helemaal niet moeilijk is. Je moet alleen even weten hoe.”

Katja Urban | Foto: aangeleverd

Wie wil, mag haar verhaal voorlezen en vragen om positieve feedback, verbetertips of wat dan ook. Het is echt vrouwen voor vrouwen: elkaar voortstuwen tot pareltjes van verhalen. Ook is er de mogelijkheid om de verhalen te delen op de Facebook-pagina van Woorden over Leven.

Er is koffie, thee en sap. Wie daar iets bij wil snoepen, neemt zelf een schaaltje mee om te delen.

Katja Urban begeleidt al jaren amateurschrijvers met het schrijven van levensverhalen onder de naam Woorden over Leven. Ze doet dat als ghostwriter, schrijfcoach, redacteur en workshopdocent.

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 8 maart van 10:00 – 13:00 uur aan de Naardenstraat 3, Almere.
Kosten: Vrijwillige bijdrage, maar breng liever een heldin!

Je kan je eigen (opgeladen) tablet of laptop meenemen als je niet op papier wilt schrijven. Aanmelden kan via www.woordenoverleven.nl

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Floriade Fotowedstrijd van start

GoedeStede en Trebbe realiseren 95 appartementen Almere Buiten

Volgende artikel