StemWijzer Flevoland online

| |

Commissaris van de Koning Leen Verbeek en Statengriffier Amanda Kost hebben gisteren de Stemwijzer Flevoland gelanceerd. Ook de kandidaat-Statenleden waren hierbij aanwezig. “Elke stem maakt het verschil! Ik hoop dat wij tijdens de verkiezingen op 20 maart met elkaar laten zien dat wij trots zijn op onze provincie. Het is belangrijk dat je je stem laten horen hoe je wilt dat Flevoland verder ontwikkeld. De Stemwijzer kan je helpen om te bepalen welke partij het beste bij jou past,” aldus Leen Verbeek, Commissaris van de Koning.

CvdK Leen Verbeek (l) en Statengriffier Amanda Kost (r) Foto: aangeleverd

Statengriffier Amanda Kost hoopt dat wederom veel Flevolandse kiezers de Stemwijzer behulpzaam vinden bij de oriëntatie op hun stem. “In 2015 waren er ruim 38.000 Flevolanders die de Stemwijzer deden. Nu reken ik op minstens 40.000, want uit recente belangrijke Flevolandse onderwerpen als Lelystad Airport en Oostvaardersplassen blijkt dat de provinciale politiek in Flevoland leeft.”

In verkiezingstijd zoeken kiezers objectieve informatie. StemWijzer Flevoland komt aan die vraag tegemoet door de kiezer 28 stellingen over de provincie voor te leggen. Na beantwoording van stellingen ziet de kiezer de partijen die het dichtst bij zijn keuzes staan. Vervolgens is het mogelijk om standpunten van de partijen te vergelijken.

De Stemwijzer Flevoland is online in te vullen via www.flevoland.stemwijzer.nl. Alle informatie rondom de
verkiezingen is te vinden op www.flevoland.nl/verkiezingen.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Tijdelijke vervanging voor zieke wethouder Dijkstra

Hoe praat je met je kind over geldzaken?

Volgende artikel