The Library Session met Julia Zahra

| |

Live muziek in de bibliotheek met een intiem huiskamergevoel, dat is de gedachte achter de Library Sessions. Op donderdag 21 februari presenteren HKconcerten en de nieuwe bibliotheek in de nieuwe zaal in bibliotheek Stad om 20.00 uur de tweede editie van The Library Sessions. Geniet deze avond van muziek van Julia Zahra (winnares van The Voice of Holland 2013), Tim Dawn (singer-songwriter met sterke popsongs en een aanstekelijke performance) en To Twelve (harmonieuze vocals en folky gitaren).

Julia Zahra – foto: Rahi Rezvani

Julia Zahra

De 22-jarige Julia Zahra is geboren in de Verenigde Staten en opgegroeid in Bussum. Haar muzikale
carrière begon met een deelname aan en overwinning van The Voice of Holland seizoen 4, als jongste
winnares ooit. Vlak na haar deelname aan de TVOH verscheen haar debuutalbum, ‘Julia van der Toorn’, dat
op nummer 1 binnenkwam in de Itunes album top 10. In 2015 won zij het achtste seizoen van ‘De Beste
Zangers van Nederland’

Tim Dawn
Tim Dawn

Tim Dawn

Tim Dawn rondde met verschillende prijzen zijn rechtenstudie af en was hard op weg naar een PhD en het grote geld. En toen… viel hij voor de muziek. Reizend door Australië en Nieuw- Zeeland, gewapend met een handvol liedjes en een gitaar, voelde hij zich vrijer dan ooit.

Terug in Nederland zegde hij zijn baan op en verhuisde hij naar een kinderboerderij het hartje Utrecht, waar hij aan zijn muziek werkt en het erf beheert. Met zijn oprechte muziek en stemgeluid doet hij denken aan artiesten als James Bay, Hozier en Coldplay.

Advocaat is hij niet meer geworden. Meester in de muziek daarentegen…

To Twelve
To Twelve

To Twelve

Harmonieuze vocals en folky gitaren zijn de elementen die To Twelve gebruikt om hun verhaal te vertellen. Een ‘neverending story’ over reizen over bergen, langs oceanen en door de Europese steden waar ze hun muziek naar de straten brengen.

In 2016 vertrokken ze voor het eerst in hun campervan genaamd Bobby. Ze reisden door Europa en ontwikkelden op die manier een eigen levensstijl.

Denk aan betoverende zomeravonden op de pleinen in Sevilla tot de romantische straten van Verona, van de rustgevende boulevard in Zürich tot de levendige, historische straten van oud Porto; daar tussenin zijn er maar weinig plekken waar de muziek van To Twelve nog niet is gehoord.

Kaarten voor deze avond kosten € 7,50 voor bibliotheekleden en € 9,- voor niet-leden.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Intentieverklaring beheer en behoud Watererfgoed noordelijk Flevoland

Vakantieactiviteiten bij SEC Survivals

Volgende artikel