Timeline – 30 jaar Kunstenaarsvereniging Flevoland

| |

In 2019 bestaat de Kunstenaarsvereniging Flevoland (KVF) 30 jaar. Ze vieren dat door in dit jaar dertig kunstprojecten en evenementen te organiseren, verspreid over heel Flevoland. In februari gaat het eerste deel van twee exposities Timeline van start in Lelystad.

Van 22 februari t/m 4 april 2019 tonen 15 kunstenaars van de Kunstenaarsvereniging Flevoland hun werken in het provinciehuis aan de Visarenddreef 1 te Lelystad. De start van deze expositie Timeline 1 wordt vrijdag 22 februari om 16 uur geopend door Hein Walter, artistiek leider van 30 jaar KVF.

Timeline 1 loopt van 1989 tot 2003 en Timeline 2 loopt van 2004 tot 2019. De kunstenaars die zich hebben laten inspireren door de eerste vijftien jaar in Timeline 1 zijn Joke Ziekenoppasser, Jan Coenen, Alda Koning, Ad Kuijper, Eleni Tzatzalos, Geertruida Krake, Hein Walter, Ko van Velsen, Peter Koelman, Jeannette Plantenga, Frea Lenger, Marisja van Weegberg, Willem Hoogeveen, Gonny Geurts en Godfried Zöllner.

De Timeline 2 expositie is van 12 april tot en met 17 mei 2019 in het provinciehuis en wordt op 12 april om 15 uur geopend door gedeputeerde Michiel Rijsberman.

De KVF heeft voor het project 30 jaar Kunstenaarsvereniging Flevoland subsidie gekregen van de provincie Flevoland, verschillende Flevolandse gemeenten en cultuur fondsen.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Karlijn Kistemaker maakt locatievoorstelling ‘Er was eens een pretpark’

Bouw appartementen De Molenwiek sneller en hoger door prefab

Volgende artikel