Volg HP, MG en Echnaton bij Olympic Moves via Echnaton FM

| |

Vrijdag 7 juni vindt Olympic Moves The School Final plaats. Tijdens dit grootse sportevenement in Topsportcentrum Papendal strijden de beste scholen van Nederland om het goud bij vele sportdisciplines. Leerlingen van HP, De Meergronden en Echnaton doen op diverse onderdelen mee. Echnaton FM verzorgt
vanaf 7.00 uur voor de negende keer de live-streams vanuit de studio op het festivalterrein.

Bekende sporters

Een twintigtal leerlingen uit de echTalent-route ‘Media & Broadcasting’ werkt deze dag mee aan Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM. Zo is er de openingsceremonie aan het begin van de dag. Vanaf de diverse sportlocaties komen de tussenstanden. Om 16.45 uur is de sluitingsceremonie met de prijsuitreiking. Als bonus treden er nog enkele bekende artiesten op. Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM duurt tot 18.00 uur.

Social reporters

Klasgenoten, vrienden en ouders kunnen Olympic Moves The School Final ook meebeleven via Snapchat en Instagram. Leerlingen van Echnaton FM maken de gehele dag snaps van de leerlingen, de topsporters en de artiesten op het officiële Olympic Moves account. Tip: moedig klasgenoten aan door persoonlijke berichten te sturen naar de sporters. Alle informatie is te vinden in de gratis Echnaton FM app voor iOS en Android.

Olympic Moves The School Final

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Het doel is om jongeren aan het sporten te krijgen en hen het plezier van sporten met elkaar te laten beleven. Vele scholen hebben tijdens regionale kampioenschappen tegen elkaar gestreden om een plaats in de finale op 7 juni. Deze dag zijn de beste 7000 leerlingen van 238 scholen in Nederland bij elkaar in Topsportcentrum Papendal.

Kijken/luisteren via Echnaton FM app

Het hele feest is live in audio en video te volgen via: www.echnatonfm.nl. De gratis Echnaton FM app is te vinden in de App Store en de Play Store.

Volg de prestaties van jouw school via Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM:
Echnaton FM Online: www.echnatonfm.nl
Echnaton FM app voor iOS (gratis): http://bit.ly/iOS_EchnatonFM
Echnaton FM app voor Android (gratis): http://bit.ly/Android_EchnatonFM

Foto: Echnatonners Firdes, Roumaise, Meryem, Genyviefa, Tishana en Jelaya (v.l.n.r.) maken onder leiding van Iris van Galen (Fresh Bridge) de story’s voor Instagram en Snapchat tijdens Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Jan Gras ontvangt Gouden Kiekendief

Dit zijn de genomineerde Flevolandse zakenvrouwen

Volgende artikel