Walibi veilt unieke Robin Hood items

| |

In Walibi Holland wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe ride, Untamed. De basis van deze hybrid coaster is de oude Robin Hood; het houten skelet wordt namelijk voorzien van een stalen track.

Aangezien niet alle onderdelen van Robin Hood hergebruikt kunnen worden, heeft Walibi besloten om deze op zaterdag 16 maart te veilen voor het goede doel! De opbrengst zet Walibi, samen met Stichting Opkikker, in om zieke kinderen en hun families een onvergetelijke dag in Walibi te bezorgen!

Tijdens de veiling kun je bieden op bijzondere items van Robin Hood. Kleine items, zoals een loopwiel, een liftkettingschakel en een heupbeugel, maar ook hele grote items, zoals de doelschijf van Sherwood Forest en het entreebord.

Topstuk is een complete six-seater van de trein! Op deze pagina vind je het programma van de veilingdag en alle items die worden geveild. Ben jij erbij op 16 maart?

Was jij een grote Robin Hood-fan? Schrijf je dan nú in via het formulier. Wie weet loop jij op zaterdag 16 maart dan wel weg met een uniek Robin Hood-item!

Let op: voor deze veiling zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom alleen in als je mee wil bieden, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt om een onderdeel van Robin Hood te bemachtigen.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Steven Bergwijn en Lilian de Geus Almeers sportman en sportvrouw van 2018

Vogelweg voor werkzaamheden afgesloten

Volgende artikel