Werkzaamheden Repelweg & Noorderringweg (NOP)

| |

In april en mei werkt Provincie Flevoland aan twee wegen in de Noordoostpolder: de N352 Repelweg en de N715 Noorderringweg. Beide wegen zijn tijdens de werkzaamheden dicht voor het verkeer.

N352 Repelweg

Van maandag 1 april tot en met vrijdag 10 mei 2019 is de Repelweg afgesloten tussen de Voorstersluis en de Vollenhoverweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd in twee fases. Fase 1 duurt van maandag 1 tot en met maandag 22 april en loopt van de Voorstersluis tot de Voorsterweg. Fase 2 start op dinsdag 23 april en eindigt op vrijdag 10 mei. De werkzaamheden worden dan uitgevoerd van de Voorsterweg tot de rotonde met de Vollenhoverweg.

In beide fases rijdt doorgaand verkeer tussen Vollenhove/Meppel en de A6/N50 om via Marknesse en Emmeloord (N331/A6). Verkeer tussen Kraggenburg en Vollenhove kan gebruik maken van de Leemringweg en de Vollenhoverweg.

In fase 1 is de Voorsterweg (o.a. Waterloopbos en NLR) alleen bereikbaar via Marknesse (Vollenhoverweg, Repelweg). In fase 2 is de Voorsterweg alleen bereikbaar via Kraggenburg (Kraggenburgerweg, Repelweg).

Bus 71 (Zwolle – Emmeloord) rijdt tijdens de hele periode een aangepaste route. Een aantal haltes komt te vervallen en een pendelbus wordt ingezet voor reizigers van en naar Kraggenburg. Alle informatie hierover is te vinden op www.connexxion.nl. Het fietspad blijft open.

N715 Noorderringweg

De Noorderringweg gaat van maandag 1 april tot en met vrijdag 31 mei 2019 in drie fases dicht tussen Bant en Creil. Fase 1, van 1 tot en met 28 april, loopt van Bant tot en met de rotonde met de Weg van Ongenade. Fase 2, van 29 april tot en met 19 mei, loopt van de rotonde met de Weg van Ongenade tot en met de kruising met de Wrakkenweg. De derde en laatste fase is van 20 tot en met 31 mei. Dan wordt het traject tussen de Wrakkenweg en de Graaf Florislaan aangepakt.

Voor alle fases geldt dat verkeer tussen Bant en Creil wordt omgeleid via Emmeloord/Espel. Verkeer vanuit Creil richting de A6 kan via Espel naar A6 Emmeloord.

Bus 77 kan haar reguliere route blijven rijden. Het fietspad blijft open voor (brom)fietsers.

Flevowegen.nl

Alle informatie over de werkzaamheden, inclusief detailplanningen en omleidingskaarten per fase is te vinden op www.flevowegen.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de SMS-waarschuwingsdienst met informatie over werkzaamheden en calamiteiten op deze (en andere) provinciale wegen.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Almere op weg naar een nieuwe mobiliteitsvisie

‘Donatie op Locatie’ geeft geld aan Flevolandse initiatieven

Volgende artikel