Wie is de beste voorlezer van Almere?

| |

Ook dit jaar organiseert de nieuwe bibliotheek, in samenwerking met de gemeente Almere, de Almeerse Voorleeswedstrijd 16+. Ben je 16 jaar of ouder, woon je in Almere én hou je van voorlezen? Doe dan mee! Aanmelden voor de voorronde kan tot 4 maart.

Stuur een mail met daarin je naam, adres,telefoonnummer en geboortedatum naar voorleeswedstrijd@denieuwebibliotheek.nl. Na aanmelding krijg je dan een uitnodiging voor de voorronde.

De voorronde is op zaterdag 9 maart om 10.30 uur in het nieuwe lokaal van de bibliotheek in Stad. De finale is op woensdag 20 maart om 14.00 uur in de bibliotheek in Stad. Kijk voor alle informatie op de website www.denieuwebibiotheek.nl of haal de flyer in de bibliotheek.

Voorronde

Tijdens de voorronde krijgt iedereen die zich aangemeld heeft de gelegenheid maximaal drie minuten voor te lezen uit een boek dat geschikt is voor de leeftijdsgroep van 6 tot 12 jaar. De jury selecteert vier personen die doorgaan naar de finale op woensdag 20 maart.

Finale

De finale van de Almeerse Voorleeswedstrijd is op woensdag 20 maart om 14.00 uur in de nieuwe zaal in bibliotheek Stad. De jury bestaat dit jaar uit de schrijfster Lydia Rood, wethouder Aldrik Dijkstra (Jeugd,
maatschappelijke ontwikkeling, onderwijs en sport) Kees Stolwijk (directeur Windesheim Flevoland), Sharella
Peterson (winnaar PABO voorleeswedstrijd 2018) en Stephanie Kruithof (winnares Almeerse
Voorleeswedstrijd 2018).

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Informatiebijeenkomst over artrose

Team Edu-match wint ‘Lerarentekort: De Challenge’

Volgende artikel