Abonnees Walibi schenken 250 tickets aan zorgpersoneel St. Jansdal

| |

Namens haar abonnees schenkt Walibi Holland 250 tickets aan de St. Jansdal ziekenhuizen in de regio Flevoland en Gelderland. De abonnees kozen voor deze optie om het zorgpersoneel uit de regio een te gekke dag Walibi te bezorgen.

Compensatie

Gasten van Walibi Holland die een abonnement hebben aangeschaft voor 15 mei 2020 kwamen in aanmerking voor een compensatie. De reden hiervoor was dat Walibi twee maanden later open ging dan gepland in verband met het coronavirus.

De abonneehouders hadden de keuze tussen een geldbedrag retour, het abonnement verlengen of tickets te schenken aan het zorgpersoneel van zorginstelling St. Jansdal. Dit heeft geresulteerd in totaal 250 tickets die het attractiepark mag doneren aan de zorginstelling.

Zorgeloos HARDGAAN

Door de welwillendheid van de abonnementhouders kan Walibi Holland het personeel van St. Jansdal een zorgeloos dagje uit aanbieden na een lange en heftige periode van hard werken. Zo kunnen de zorgmedewerkers van de vestigingen in Harderwijk, Lelystad en Dronten een te gekke dag Walibi beleven.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Een Goed Jaar gaat dit najaar op theatertournee

Leen gratis een mobiel inbraakalarm

Volgende artikel