Ali B bij lancering Almere Lifestyle zomereditie 2020

| |

Dinsdag 18 augustus was Ali B aanwezig bij de lancering van de zomereditie 2020 van Almere Lifestyle bij De Kapitein aan de Noorderplassen. Ali B is namelijk het covermodel voor deze editie van het magazine.

Het weer was mooi, de locatie perfect en de ambiance uitstekend. Na een optreden van duo Mits & Del Prado heette gastvrouw Charlotte Schreuders de gasten welkom. De hoofdgast liet nog even op zich wachten. De aanwezigen werden ondertussen getrakteerd op lekkere hapjes die door medewerkers van De Kapitein werden geserveerd.

Na aankomst van de hoofdgast en covermodel Ali B werd deze geïnterviewd door gastvrouw Charlotte, onder meer over het werk van ALLYLIFE. Ali vertelde onder meer hoezeer hij vond dat Almere meer en meer een eigen gezicht begon te krijgen en hoe het haar eigen geschiedenis schreef.

Verder liet Ali merken dat hij het werk van hoofdredacteur Ruud Winkel zeer waardeerde. Dat werd onderstreept door een on-the-spot rap voor Ruud.

In de komende tijd wordt Almere Lifestyle in een aantal wijken huis aan huis, waarbij een aantal met een gouden wikkel. Let goed op: heb je zo’n speciale Almere Lifestyle met wikkel gekregen, dan geeft deze wikkel je recht op een speciale prijs.

Ali B rapt voor hoofdredacteur Ruud Winkel

Foto: Charlotte Scheurders en Ali B (eigen foto)

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

ALLY Amfitheater van 21 tot en met 23 augustus 2020 – kaartverkoop gestart

Digitaal Erfgoedcafé over de langstlopende sporttraditie van Almere

Volgende artikel