Almeerse Saskia genomineerd voor de Gouden Bezem!

| | ,

Nieuwe Bezems is een landelijke beweging die er voor zorgt dat er weer met gezond verstand gedacht en gewerkt wordt in het sociale domein. Dit wordt samen gedaan met een community van changemakers – Nieuwe Bezems – die werkzaam zijn in het sociaal domein. De Nieuwe Bezems willen daarmee het geluk van zorgvragers weer voorop zetten.

Gouden Bezem

Van alle aanmeldingen heeft de vakjury vijf moedige en creatieve professionals in het sociaal domein genomineerd. Saskia Schurman uit Almere is één van de genomineerden.

Saskia Schurman

Saskia Schurman is vijf jaar geleden afgeschreven door de systeemwereld op alles wat ze niet zou kunnen met haar “beperkingen”. Maar meedoen met de maatschappij wilde ze juist wél! Op haar eigen wijze heeft ze weer zin kunnen geven aan haar leven, waarin zowel werk als vrijwilligerswerk de basis zijn.

“Vanuit mijn eigen ervaring denk en schrijf ik graag mee over de uitdagingen die we in de geestelijke gezondheidszorg hebben. Daarbij vraag ik expliciet aandacht voor het “mensperspectief”, het praten mét, in plaats van over mensen, en probeer ik op ludieke wijze de kloof tussen het beleid en de praktijk zichtbaar te maken. Samen nadenken over “wat was ook alweer de bedoeling”!”

Op 26 mei, tijdens het Online Inspiratievent Gezond Verstand in het Sociale Domein wordt deze award uitgereikt.
Kijk voor meer informatie en tickets op www.nieuwebezems.com.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Start tweede fase werkzaamheden aansluiting A6

Almere start met uitbreiden van Almeerderstrand

Volgende artikel