AlmereSchoon Week 14 tot en met 19 september 2020

| |

Het duurt nog even, maar eind van deze zomer zetten we ons extra in tegen Zwerfafval! Op zaterdag 19 september 2020 is het World Clean Up Day. Daarom organiseren Stad & Natuur en de gemeente Almere van maandag 14 tot en met zaterdag 19 september de #Almereschoon Week. Almere is schoon nog mooier!

Zwerfafval acties en educatie

Samen met inwoners en ondernemers zetten we tijdens de #AlmereSchoon Week allerlei acties op touw. Zoals de Plogmarathon in Almere Centrum, dat is tijdens het joggen zwerfafval opruimen (PLOG: Picking up litter while jogging). Opschonen kan op dus op hele creatieve manieren! De scholen gaan in deze week ook extra aandacht besteden aan zwerfafval met workshops en prikacties. Er valt namelijk heel wat te leren en te maken van afval.

Meld uw actie aan

Zet de #AlmereSchoon Week alvast in uw agenda! Heeft u zelf een leuk idee? Meldt uw actie dan aan via schoonsupporters@almere.nl.

Gemeente Almere kan de actie ondersteunen met materialen zoals vuilniszakken, handschoenen en afvalgrijpers. En voor de beste actie hebben we een leuke verassing in petto.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Geen tractors op de weg bij demonstraties in Flevoland op 22 juli 2020

Erfgoedhuis Almere vanaf 28 juli 2020 weer open

Volgende artikel