Avanti’s talkshow ‘Mens in Almere: Oogsten uit je achtertuin’ op 30 september 2020

| |

Na maanden vanuit huis werken en ons online programma Bij ons in Almere gaan ze het eindelijk weer doen, een talkshow. Live. Met publiek. Allemaal coronaproof natuurlijk in een grote ruimte en met een portie afstand. En met planten ertussen.

Want dit keer hebben de mensen van Avanti de handen ineen geslagen met de Floriade en met RNC Events voor een mooie avond over voeding. Ze gaan het hebben over hoe ons dagelijks eten zowel gezond kan zijn voor je lijf als voor de omgeving waar het in gekweekt wordt? En wat kunnen Almeerder hier zelf aan bijdragen?

Vandaar de titel ‘Mens in Almere: Oogsten uit je achtertuin’. Deze avond laten de hosts wetenschappelijke sprekers aan het woord en ook thuiskoks. Namen als Richard Terborg, Anneke Geraads van familiebrouwerij Stijl, columnist Pascal Vanenburg en Maxime Tevreden van Neighbours Kitchen kunnen ze al bekend maken.

Aanmelden via de Facebook pagina.

Bij de talkshow kunnen 35 mensen aanwezig zijn, voor wie niet kan is er een livestream beschikbaar via het Facebook account van de gemeente Almere.

Aanmelden voor talkshow Mens in Almere

Foto door Kaboompics .com via Pexels

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Herfstfeest in het Vroege Vogelbos op zondag 27 september 2020

Ouderenwerk on tour tijdens de Week tegen Eenzaamheid

Volgende artikel