Coronavirus draagt bij aan saamhorigheid

| |

Dodenherdenking 4 mei en vieren 75 jaar vrijheid juist nu belangrijk, ook in Flevoland

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei en de Stichting 75 jaar vrijheid ontwikkelen voor de Nationale Herdenking en de Nationale Viering van de Bevrijding een vorm die past bij de uitzonderlijke omstandigheden waarin wij ons bevinden. Provincie Flevoland sluit daarbij aan.

Veel activiteiten waren ontwikkeld, zoals de bus van de Vrijheids-express die langs bibliotheken, scholen en evenementen zou rijden door Flevoland. Na de rijksmaatregelen zijn evenementen in het kader van 75 jaar vrijheid afgelast of verplaatst.

Passende herdenking

In overleg met de gemeenten en organisatoren zal Provincie Flevoland de komende tijd streven naar een passende herdenking en viering. We willen dit voor alle Flevolanders mogelijk maken, op een waardige manier en in onderlinge verbondenheid. Daarbij blijven de richtlijnen van de overheid met betrekking tot volksgezondheid leidend.

Mededelingen over het aangepaste programma voor 4 en 5 mei en de overige evenementen in het land vindt u op 4en5mei.nl, tweedewereldoorlog.nl en vanaf 2 april op vrijheid.nl. Informatie over de ontwikkelingen in Flevoland vindt u op flevoland.nl/75jaarvrijheid

Contact

Organisatoren van evenementen in het kader van 75 jaar vrijheid en 4 en 5 mei kunnen met vragen over de gevolgen van het coronavirus voor hun programmering contact opnemen via info@4en5mei.nl

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Muiderslot online open tijdens coronacrisis

Coronavirus en sport

Volgende artikel