Initiatiefnemers Knakwortel lanceren nieuw product

| |

De makers van Knakwortel komen met iets nieuws. Na het succes van het plantaardige alternatief op de hotdog vind je vanaf dit voorjaar een frisse nieuwkomer in de ijsvitrine.

Waar je in de ijssalon normaal gesproken alleen populaire smaken als aardbei, vanille of chocola vindt kun je je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten nu ook op een hoorntje krijgen. Groenten in de hoofdrol, dat is het uitgangspunt voor de nieuwe producten die de makers Valerie Bos en Koen Kaljee dit jaar op de markt brengen, te beginnen met ijs.

De imagoverandering van groenten moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven. En wat is er nou leuker dan ijs?IJsbereider Martijn van ijspressi maakt in zijn open keuken de meest bijzondere en innovatieve smaken. In samenwerking met hem presenteren Valerie en Koen de smaken Frisse bospeentjes sorbet en Aardige bietjes sorbet.

Valerie werkte 10 jaar geleden in de Almeerse ijssalon waar zij kennismaakte met dit veelzijdige product. Er was geen carrière voor haar weggelegd in de keuken maar haar missie om groenten eten lekkerder en leuker te maken bracht haar terug naar het ijs. Ijsbereider Martijn had wel oren naar haar idee en samen ontwikkelde zij als eerste in Nederland deze twee unieke smaken ijs.

De twee bedrijven slaan de handen in 1 en presenteren dit voorjaar de nieuwe productlijn. Het ijs is verkrijgbaar voor groothandels en horeca gelegenheden en via de Knakwortel foodtruck voor festivals of evenementen. Eerst even proeven? Dat kan bij alle ijspressi vestigingen.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Floriade en FlevoFood tekenen Letter Of Intent

Dest en De Geus uitgeroepen tot sportman en -sportvrouw 2019

Volgende artikel