Inloopavond woonproject HIGHNote

| |

Op de locatie van het parkeerterrein naast de Voetnoot en naast het Stadhuis ontwikkelt gebiedsontwikkelaar AM het nieuwe woonproject HIGHNote. Op maandag 2 maart organiseert AM van 18:00 uur tot 20:00 uur een inloopavond voor geïnteresseerden op het Ondernemersplein in het stadhuis om de plannen te presenteren.

Op de inloopavond worden het definitieve ontwerp en beelden van het gebouw en de appartementen gepresenteerd. Verder is er informatie over de planning en het proces tot aan de start van de uitvoering. Ook zijn er vertegenwoordigers van de gemeente Almere die uitleg geven over de visie voor het centrum en hoe het project HIGHNote hierin past.

Woonproject HIGHNote

“Share the fun, split the rent”.

In de Appartementen van High Note past AM het woonconcept “Friends Wonen” toe. Friends Wonen is een door AM ontwikkeld woonconcept met als doel betaalbaar huren mogelijk te maken. Dit concept richt zich op de huisvesting van twee huisgenoten/friends. Beide bewoners tekenen een eigen huurcontract en op het moment dat één van beiden verhuist, mag de ander een nieuwe huurder aanbrengen. In de Friends appartementen van ca. 65m2 tot 100m2 hebben beide bewoners een eigen ruime gelijkwaardige slaapkamer met een eigen badruimte en samen deel je de woonkamer, keuken en het balkon. Samen wonen met twee huisgenoten/friends. Leuk en gezellig wonen wordt zo ook betaalbaar.

Geplande locatie van HIGHNote Almere | artist impressions: AM
Geplande locatie van HIGHNote Almere | artist impressions: AM

Niet in de gelegenheid om deze avond bij te wonen? Kijk dan voor meer informatie op de website: www.highnote.nl

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Maak kans op een warmtescan!

Watergolfie groeit uit tot Buurthopper

Volgende artikel