Innovatiecluster Noordoostpolder heeft een online gezicht

| |

Website én nieuwe huisstijl gelanceerd door gedeputeerde en wethouder. Op de website staan de vacatures van alle leden onder één vlag. Wil je werken in de techniek in de Noordoostpolder? Check dan www.icnop.nl

Het Innovatiecluster Noordoostpolder interesseert talenten, helpt haar medewerkers ontplooien en ontwikkelt samen technologie. En nu delen ze ook hun vacatures. De wereld mag het weten: ze zijn van start!

Op woensdag 1 juli 2020 was het zover. Het Innovatiecluster Noordoostpolder kreeg een online gezicht. En voor het eerst is het zo dat de deelnemende bedrijven de vacatures gezamenlijk onder één vlag presenteren. Uniek voor de sector in deze regio. Aan wethouder Hans Wijnants en gedeputeerde Jan-Nico Appelman de mooie taak om de knop in te drukken voor de lancering van de website: www.icnop.nl

“Met de lancering van de website hebben we een gezicht.” aldus Roy van Enkhuijzen, programmamanager. “Hiermee behalen we onze eerste gezamenlijke resultaat. Een resultaat dat er mag zijn, het samen delen van o.a. vacatures en stageplaatsen is begonnen.”

“De confetti heeft nog wat sporen achtergelaten op het plafond. Nou ja, dat krijg je als je impact wilt maken als cluster”, aldus een glimlachende Bob Soetekouw, directeur van GB Steelgroup.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland vernieuwd

Suburbia in de Buurt toert rond met picknickkleed

Volgende artikel