Jeroen Windmeijer bij boekhandel Stumpel op 12 september 2020

| |

Zaterdag 12 september is het BookStore Day. Boekhandel Stumpel is heel blij om thrillerschrijver Jeroen Windmeijer (“de Nederlandse Dan Brown”) te ontvangen.

Jeroen Windmeijer zal zijn boeken aanprijzen en op verzoek signeren. Hij schreef onder meer Het Paulus labyrint en Het Petrus mysterie. Zijn laatste boek is Het Isis geheim, en half oktober zal De Genesis sleutel verschijnen.

Hij is aanwezig op zaterdag 12 september van 15:00 – 16:00 uur.

Uit Wikipedia:

Windmeijer debuteerde in juni 2015 bij de Leidse uitgeverij Primavera Pers met de literaire thriller Het Petrusmysterie Petrus. Ter gelegenheid van het 170-jarig bestaan van confessioneel onderwijs in Leiden verscheen bij de Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden (SCOL) de mini-thriller Een strooien brief, in een gelimiteerde editie van 1.500 exemplaren.

In 2017 verscheen van zijn hand bij de uitgever HarperCollins Holland Het Pauluslabyrint, in 2018 gevolgd door Het Pilgrim Fathers Complot. Zowel in De bekentenissen van Petrus, Het Pauluslabyrint als Het Pilgrim Fathers Complot is de hoofdpersoon archeoloog Peter de Haan, verbonden aan de Universiteit Leiden.

In 2019 publiceerde hij De Offers, het eerste deel van wat een Latijns-Amerikaanse trilogie moet worden. Deel 2, De Genesissleutel (2020), speelt in Peru en deel 3 (2021) op Paaseiland. In maart 2020 verscheen Het Isisgeheim, een boek dat hij schreef in samenwerking met cultuurhistoricus Jacob Slavenburg.

Foto Jeroen Windmeijer doorTaco van der Eb

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Vrijdagnacht 11 september 2020 afsluiting Markerwaarddijk N307

Rabobank Almere zet zich in voor behoud van clubs en verenigingen

Volgende artikel