Kaartverkoop locatievoorstelling ‘Judas’ opent 7 juli 2020

| |

De kaartverkoop voor de locatievoorstelling ‘Judas’ opent 7 juli. Theatergroep Suburbia speelt de voorstelling ‘Judas’ van 26 augustus tot en met 6 september in De Groene Kathedraal in Almere. Voor deze herneming wordt een nieuwe en unplugged versie gemaakt.

Na de annulering van de theatertournee afgelopen voorjaar, komt ‘Judas’ terug. Regisseur Albert Lubbers maakt speciaal voor deze gelegenheid in De Groene Kathedraal een nieuwe enscenering. Een unplugged versie van een van de mooiste theatermonologen van onze tijd, geschreven door Nederlands’ meest gespeelde toneelschrijver, Lot Vekemans.

“Is er iemand? Nu hier. Die durft te zeggen: Mijn naam is Judas.” Al meer dan tweeduizend jaar is er geen ouder die zijn kind nog Judas noemt. Waarom werd die naam een icoon van verraad? Judas neemt voor het eerst zélf het woord. Judas wordt gespeeld door Justus van Dillen, een acteur die al sinds 2015 voor Suburbia Judas speelt en ademt. Zijn spel is unaniem lovend ontvangen.

Judas in De Groene Kathedraal

De speellocatie, De Groene Kathedraal, is perfect voor dit stuk. Het landschapskunstwerk is een geschikte buitenlocatie waar coronaproof gespeeld kan worden. Verspreid onder de hoge populieren van De Groene Kathedraal zullen kris kras, maar op veilige afstand, stoelen voor het publiek staan. Justus van Dillen loopt hier tussendoor.

Na afloop kan het publiek napraten met acteur en regisseur. Er is geen bar maar de bezoekers kunnen zelf hun drankje meenemen. De kaartverkoop opent dinsdag 7 juli. Het aantal stoelen is zeer beperkt. Kaarten kunnen alleen van te voren besteld worden en niet op locatie.

Tekst: Lot Vekemans
Regie: Albert Lubbers
Spel: Justus van Dillen
Kostuumontwerp: Dorien de Jonge

Trailer van Judas door Theatergroep Suburbia

‘Judas’ is te zien in landschapskunstwerk De Groene Kathedraal in Almere van woensdag 26 augustus tot en met zondag 6 september. Speeldagen van woensdag tot en met zondag. Aanvang 19.30 uur. De voorstelling duurt ongeveer een uur. Toegangskaarten op woensdag en donderdag € 15,00 en op vrijdag, zaterdag, zondag € 17,50.

Suburbia houdt zich strikt aan de maatregelen opgesteld door het RIVM, waaronder de anderhalve meter afstand.

Meer informatie over de voorstelling, de acteur, de locatie en de kaartverkoop op de website: www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/judas

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Inschrijving Almeerse Onderneming van het Jaar 2021 van start

Eerste studenten Beroepshavo ontvangen diploma

Volgende artikel